--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ez egy Autonóm közösségi kísérlet arra, hogy hogyan lehet egy városi üres teret szabadon kultúrával, tudással, és szórakozással feltölteni, ezzel együttműködésen alapuló valódi közösség terévé változtatni.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2010. július 9., péntek

ArtisJuss beszélgetés Július 14!

Szerdán, (júl. 14) 19:30 -kor a mostanában nagy felháborodást keltő Artisjus, Mahasz és a DJ szövetség munkásságát, illetve annak megkérdőjelezhetőségét, létjogosultságát vesszük górcső alá, illetve remélhetőleg egy összefogással találunk megoldást ezekre a "problémákra". Van pár irányvonal, aminek mentén lehetne változást elérni, de mindenképp fontos az érintettek véleménye a dologban. Ezért kérünk mindenkit, aki kicsit is szívén viseli a témát, az jelenjen meg a koraesti időpontban.
A helyszín a Kaszinó lesz, VII. ker. Nyár utca 29.

Próbáljunk "nagy neveket", szakmailag elismert dj-ket, producereket hozni, ne folyjon szét amiatt a beszélgetés, hogy DJ Winamp kiselőadást tart arról, hogy Jeszi egy *** és zenét lopni vagány dolog. Persze ezt a hozzáállást is ismernünk kell, de ez ugye nem olyan távoli. Komoly, összeszedett, releváns témákkal, gondolatokkal, érvekkel érkezzünk, mindenkinek megvan a véleménye, amire szükség lehet a megoldáshoz. Te is nagy név vagy! :)

UPDATE!
Minden előzetes híresztelés ellenére ez a kezdeményezés pártfüggetlen, és próbál az is maradni. Az említett párt érdekei egyeztetés szintjén kerül(het)nek képbe. Az összejövetel célja továbbra is az, hogy hangot adjunk a szcéna elégedetlenségének, civil megoldások keresése ezekre. A szervezők pedig zenével és művészetekkel foglalkozó civilek, tehát továbbra is várunk minden érintettet, nem csak a párt szimpatizánsainak érkezésére számítunk.

3 megjegyzés:

 1. Artisjus :)
  küldeném mindenkinek aki szereti

  VálaszTörlés
 2. "Vágó Gábor (LMP) civil egyeztetést kezdeményez július 14-én szerdán"

  Ha egy politikus (neve mellett jelezve hovatartozását) egyeztetést kezdeményez az mennyiben pártfüggetlen?

  Vicces...

  Forrás: http://soutiengorge.hu/magyar/2010/07/10/nyilt-level-a-volt-es-balaton-sound-szervezoinek-a-razziak-kapcsan/

  VálaszTörlés
 3. Ott az update, ami az általad idézett írásra reagál.
  Persze Vágó Gábor, aki -bármennyire is furcsa-, civilben kulturális szervező, remélhetőleg nem minden percében honatya.
  Illetve civilekkel való egyeztetést is kezdeményezhetett (volna, ha ez nem épp egy civil kezdeményezés lett volna, ahol ő is megjelent, mivel az említett párt képviselné ezt az ügyet is)
  Ha nem akarod mindenáron félreérteni akkor nem olyan nehéz ám ez.

  VálaszTörlés